Döner Fabrikası Danışmanlık


Kırmızı et olsun tavuk Döner olsun hangi çeşit döner üretecek olursanız olun kurulumdan üretime, reçetenin tutturulması, hem usta personelin hem satış personelinin eğtimi için bizden destek alın.
Hangi makina nerede ucuz. Bozulursa ne olur? Soğutma ve şoklama odalarını nerede yaptırabilirim. Pişirme, paketleme nasıl yapabilirim.
Ürettiğim dönerin lezzeti nasıl olur?
Pazara nasıl girerim?
Gıda üretimine göre tesisim nasıl olmalı?
Bizimle çalırsanız bu sorular kafanızı meşgul etmez.
Arayın görüşelim.
Döner fabrikası kaça mal olur diye hemen kafadan soru sormak isteyenlere, Bu bir fabrika birçok makina hizmet bileşeninden oluşur. Üretilecek miktara göre değişiklik olur. Bu bir araba markası değildir. Fiyatı önceden bilinmesi, bir liste fiyatının olması mümkün değildir. Yalnız bizimle çalışırsanız en kaliteli ve uygun ürünleri üretenlerle sizi bir araya getirir, elemanlarınıza güncel eğitimi verir, dönerinizin lezzet bakımından öne çıkmasını sağlayacak formülleri mühendislerimizle uygularız.
Tel:00905423301968
